S-a stins evreica noastră.

Sora Viorica Neagu, Biserica Betleem vă urează drum lin spre cer!

Sora Viorica a fost o bătrânică inteligență și tare simpatică. Am fost chemați la ea să ne rugăm. Împreună cu frații am făcut o slujbă, am vorbit despre Isus, ea L-a acceptat ca Mântuitor personal, am botezat-o și tare bucuroși am fost.

Miercuri am sunat să văd cum se simte. Am împărtășit-o cu trupul și sângele Domnului, pentru prima și…ultima dată. Aveam o presimțire că va pleca. Era slăbită, vorbea din ce în ce mai greu și tare o mai dureau toate.

Aseară eram în Timișoara, mă sună Naty și mă roagă să facem o rugăciune pentru ea. Știam că e ultima. Respira din ce în ce mai greu, uscățivă, deshidratată, deja de vreo două zile intrase în procesul de transformare.

Am făcut o rugăciune de dezlegare, am încredințat-o în brațele lui Isus, i-am urat drum bun și ne-am despărțit. Azi dimineață la 06:00 sora Viorica Neagu a plecat în veșnicie. Din câte am înțeles era din seminția lui Beniamin.

E atât de minunat să poți fi aproape de un bătrân care pleacă. Să îi iubiți și în ultimele clipe, să îi țineți de mână, să le vorbiți frumos, să le întăriți nădejdea revederii. Asigurați-i că Isus îi așteaptă cu brațele deschise și calde. Spuneți-le că în cer este pace, neprihănire și bucurie în Duhul Sfânt.

Petreceți mult timp cu părinții și bunicii voștri, în scurtă vreme vor fi o amintire.

Frații evrei nu o abandonează, se vor ocupa ei de înmormântare, iar noi trăim cu bucuria că am botezat un evreu. Domnul să binecuvânteze agenții săi: Nicoleta, Patricia, Naty, Manu, Codrin și cel mai important, Duhul sfânt care convinge.