Haideți să ne luăm copiii înapoi!

Întotdeauna diavolul va intra în familia care merge foarte bine precum Adam și Eva în Eden. Doar cu niște părinți neascultători poate crea un mutant ucigaș precum Cain.

Faraon va considera forever că sunt prea mulți băieți evrei. Toți aceștia trebuie uciși, să rămână doar fete, care să completeze haremul imperial faraonic.

Prea mulți I Cabozi se nasc astăzi! Da, când tații se compromit și mor loviți năpraznic în războaie de ei provocate, soțiile se ghemuiesc și nasc fii fără slavă.

Pentru toți copiii crescuți de stradă și care își bat joc de sfinți sunt antrenați urși pentru a-i ucide. Nu știu ce îi va ucide pe dependenții de tehnologie, probabil bătrânețea la 30 de ani.

Nu trebuie să fie o boală năpraznică să distrugă psihic un Ioram, care face ce este rău înaintea Domnului, e suficient să aibă o mamă idolatră și preacurvă ca Izabela și un tată lacom de avere ca Ahab.

Chiar ucenicii și slujitorii sunt ispitiți să certe copiii care vin la Isus. Uneori și în biserica ci ne deranjează mieunatul îngerașilor mici.

Când părinții se compromit nu se gândesc o clipă că s-ar putea, copiii lor să ajungă sclavi în Babilon. Dar slavă lui Dumnezeu că și acolo are oameni de caracter și inteligenți ca Daniel, Hanania, Mișael și Azaria. Cărora decanul Așpenaz le poate schimba numele, dar niciodată caracterul.

Ne-am bucurat ani de zile de alocațiile generoase ale europenilor, dar acestea vin la set cu o dramă. Ei vor pretinde cotă parte din copiii noștri. Nimic nu e gratis pe pământ. Ce câștig când pierd ceva și ce pierd când câștig ceva. Asta ar trebui să răsune în mințile noastre.

Lăsăm copiii pe mâinile lor de dimineața până la ora 17:00. Le vor băga ce vor ei în minte cele 9 ore. O, da! Părintele e prea obosit sera și prea nervos să mai repare mintea copiilor. Nici nu ai cum să repari în jumătate de oră ce a fost învățat în 8-9 ore. Apoi, da ți se confiscă dacă au chef. Au procent din copiii noștri.

Un tată ca Zaharia care nu e la pescuit în duminica tămâierii, și o mamă ca Elisabeta nu pot naște decât un Ioan Botezătorul (cel mai mare om născut din femeie). Asemenea și o femeie ca Maria, care crește fără comentarii pe Isus.

Cu o bunică precum Lois și o mamă ca Eunice, se cresc episcopi ca Timotei. Asta se întâmplă atunci când îi înveți pe copii versete din Biblie în pruncie, nu cum să folosească iPhone-ul sau cum să mintă frumos.

Ideologia de gen vrea sa ne convingă faptul că nu Dumnezeu decide sexul copiilor noștri, ci mintea umană. „Reparam” noi ceea ce Creatorul ar fi „greșit” prin naștere. Studiile arată că se înregistrează deviații grave psihice, și comportamentale în viața copiilor din zonele mai „civilizate” decât noi. Depresia infantilă pe baza crizelor de personalitate a nenorocit milioane de copii. Asta că urmare a filosofiilor curcubeice.

Vestea bună este că pentru toți copiii noștri are Isus brațe. Mâinile Sale, cât și inima sunt suficient de „large” (vorba lui Eminescu), pentru a cuprinde toți copiii noștri și a-i binecuvânta.

(Prov 17:6) Copiii copiilor sunt cununa bătrânilor și părinții sunt slava copiilor lor.

Stimați părinți, nu stingeți slavă copiilor voștri! Fiți oameni de caracter. Rugați-vă pentru ei! Iubiți-i! Nu le faceți rușine pe care să nu o poată spăla deceniile.

Noi construim creșe și aftărsculuri unde să fim lăsați în pace de copiii noștri, iar ei vor construi azile unde ne vor abandona. Vor avea niste bătrâni pe cap, pe care nu îi cunosc. Angajăm bone, care compromit soții, pentru a avea venituri mai mari. Apoi le donăm tribunalele pe desfaceri de căsătorii. Treziți-vă!

Haideți să ne luăm înapoi copiii! Să ne jucăm cu ei în nisip! Să îi învățăm să mângâie o pisică! Să le dezvoltăm sentimente de milă, compasiune, binefacere. Doar așa vom crește o generație de sfinți pentru Dumnezeu, altfel vom muri abandanoți în azilele construite de mâinile noastre.

Mai este speranță. Cât mai ai copilul lângă tine, recuperează ce se mai poate recupera. Trezește-te până nu e prea târziu!