Rugăciune pentru pacea Ucrainei, și pacea ta.

În proximitatea războiului survolează panica, angoasa, teroarea, neputința și frica. Frații noștri ucrainieni ne cer ajutorul atât umanitar, cât și în rugăciune. Poate financiar nu ai posibilități, dar poți îngenunchea 10 minute implorând mila lui Dumnezeu.

Pomii au înmugurit, iarba încolțește din nou, cornul stă să înflorească, azi dimineață la ora șase am auzit ciocârlia într-un parc central din Municipiul Oradea. Splendid! Te invit să petreci timp cu natura, să încerci să te hrănești cu glasul lui Dumnezeu din natură. Încearcă să îți iei masuri proprii de securitate psihică, să te odihnești, să fii fericit și hrănit cu Dumnezeu. Biblia are importanți nutrienți psihici și spirituali, chiar și trupești.

Pacea din regiune, e pacea din țară, e pacea între noi, dar pacea sufletească o dă doar Hristos. Putem extrapola subiectul, putem filozofa, mulți „specialiști” ai războiului s-au ridicat, dar nu prea avem mijlocitori. Părerile sunt păreri, dar faptele au mai mare putere.

Trage aer adânc în piept, mulțumește-I lui Dumnezeu că exiști, fii recunoscător că te iubește ca pe ochii din cap, dar nu uita și de zecile de mii de refugiați, care au nevoie de noi. Doamne ocrotește copiii, fete și băieții nevinovați, mamele cu copii în brațe, ai milă de Ucraina!

Dar nu uita nici de tine, pune capăt și războiului din sufletul tău, fă pace cu Dumnezeu, încheie armistițiu cu Isus, iar sufletul tău va fi eliberat de teamă.