Despre psihoza carburanților. Mâine ascut lanțul la drujbă și tund pomii. Mă relaxez!

Despre psihoza carburanților. Nu se vor scumpi. Cel puțin nu în noaptea asta. E o nebunie la fiecare benzinărie din Arad. Nu mai ai loc să treci. Eu mă duc acasă și mă culc. O să dorm foarte bine în noaptea asta. Sunt foarte obosit. De pâinea și motorina mea îngrijește Dumnezeu nu statul, nici UE, nici patronul, ci Dumnezeu ca Tată.

Fraților mergeți acasă și puneți-vă la somn! Nu pierdeți vremea prin cozi interminabile la motorină. Eu aștept la barieră la tren. As bea un ceai cu mentă. Ajung imediat acasă. Îmi este dor de soție și de ăia mici. Mâine vreau să tund salcia și piersicii. Iubesc primăvara. Ador ghioceii. De celelalte lucruri se îngrijește Tata.

Să nu se supere fluturașii pe mine, dar mai dor mi de albine. Ele ne dau și miere. Oricum vă iubesc pe toți. Atât fluturii cât și albinele trăiți câteva zile, ne învățați și pe noi că suntem trecători pe Terra. Iar în urma noastră rămân bilioane de barili de petrol ne arși. Și multe fapte bune neconsumate, și multe rele prea uzate pe care le întâlnim la judecata. Hai că mi-e somn!

Digi24: Cozi la benzinăriile din țară. Ministrul Energiei: „Nu se vor scumpi carburanții la 9, 10, 11 lei. S-a…. https://www.digi24.ro/stiri/economie/energie/cozi-la-benzinariile-din-tara-ministrul-energiei-nu-se-vor-scumpi-carburantii-la-9-10-11-lei-s-a-creat-o-psihoza-1866093