1-0 în favoarea copiiilor normali!

„Prin votul din Camera Deputaților, decizia pentru educația sexuală a copiilor în școli, rămâne în responsabilitatea părinților și a reprezentaților legali.
Să ne rugăm pentru tot mai mulți părinți care cred în Dumnezeu și arată respect față de învățătura Lui prezentă în Sfintele Scripturi” Viorel Iuga

Cred în Dumnezeu! Cred în Biblie! Cred în România! Cred că mai există oameni, părinți cu frică de Dumnezeu și iubitori de valori. Câtă vreme familiei i se dă credibilitate și valoare, nu face decât să sporească gradul de responsabilitate al părinților, iar dacă în formulă este implicat Decalogul (cele zece porunci), suntem candidați la pace și prosperitate.

Binecuvântează Doamne Romania, binecuvântează țara mea! Noua ideologie de gen poate fi păguboasă, dar oamenii înțelepți vor avea suficient discernământ sa rămână de partea lui Dumnezeu. Abia ai i suntem în siguranță!

4 gânduri despre „1-0 în favoarea copiiilor normali!

  1. Eu am fost de față ,când un pastor vopsit ,care mimează că este împotriva educației sexuale in scoli , dar încă mai are exces la amvon ,a dat o lecție de educație sexuală copilului său minor ,frate in Domnul cu el, căruia el ia făcut baie in Baptisterul Bisericii , de față fiind și ceilalți frații in Domnul din familia sa, când ma făcut pe mine ca pe el „Labagiu” om căsătorit cu trei copii, de aproape 70 de ani Sigur ia explicat copilului că ceia ce face un „Labagiu”, este un fel de „Labă ” sau mă rog lucru manual.
    ce-și face omul cu mana lui se numește lucru manual . Asta da educație sexuală! Asta sa întâmplat în poarta Bisericii , când am căzut între tâlhari , care mi-au jefuit demnitatea, dar se pare că asta nu le-a ajuns ,au sărit și la bătaie , m-au rănit aruncândumi o soluție în ochi ,apoi a trecut mai departe ,ca preotul și levitul Domnul sa aibe milă de sufletul lui .

    Apreciază

Comentariile sunt închise.