O demonstrație cât o mie de programe. Felicitări Tony Berbece

Este vremea să facem pași consistenți, să demonstrăm public, să arătăm că suntem o biserică vie, vibrantă și plină de semnificație.

Un marș al credinței, al adevăratei credințe. Faptul că o televiziune cu acoperire naționala a dat pe post această manifestație este cu atât mai onorabil pentru credincioșii manifestanți pașnici, dar și pentru trustul media. Un marș al oamenilor cuminți, educați, cu bun simț, majoritatea cu studii superioare, oameni inteligenți și morali. Semn că ethosul românesc nu s-a prăpădit chiar de tot. România trebuie să știe că există prin valorile ei spirituale, prin inteligență și bun simț, nu prin ideologii inventate și filosofii improvizate sau plagiate stângaci din alte societăți expirate. Nu avem nevoie să fim inițiați de nimeni în ale sexualității și eticii. Cu Biblia în mână și cu Hristos în inimă ne pricepem de minune.

Mișcările evanghelice de trezire spirituală din România, nu fac altceva decât să țină în viață credința dată sfinților o dată pentru totdeauna. Ori baricadați după ziduri, amvoane, și altare în fața unor scaune goale, nu fac decât să ne „ajute” să ne pierdem semnificația și identitatea. Dar suntem o categorie de creștini care ne încăpățânăm să nu ne lăsăm pradă ideologiilor și legilor nelegiuite. Vom ține ca El-Zorab de principiile și valorile noastre biblice. Vom manifesta, vom ieși în stradă, postim, ne rugăm și mergem mai departe cu Dumnezeu de mână.

Ne puteți lua orice: libertatea de exprimare, banii, proprietățile, chiar viața, dar nu ni-L veți putea fura pe Hristos din inimă niciodată!

Tony este un tip dinamic, activ, implicat în viața urbiei. El nu se marginalizează de ziduri, de dogme și prejudecați, el slujește oamenilor și îi caută acolo unde sunt ei. De aceea experimentează minuni, vede miracole, hrănește oameni nevoiași, iar pe perioada pandemiei când mulți slujitori stăteau chitiți de frică prin case, Tony împărțea tone, tiruri, depozite de alimente.

Nu lăudăm oameni, nu am nici un interes. Mă știu cu Tony dor la telefon, dar nu poți să nu observi detașat și obiectiv rezultatele formidabile înregistrate de slujirea lui.

Te felicit Tony, te binecuvântez, și cu siguranță la următoarea manifestație vom fi mai mulți.