Investire slujitori Betleem

„Multiplicarea lucrării înseamnă multiplicarea slujitorilor.” Nicu Iliesi. Și are mare dreptate! Resursa umană este cea mai importantă în orice lucrare. E foarte greu să mai găsești un om astăzi, dar când Dumnezeu îți ridică alți trei oameni serioși în echipa de slujire, e o comoară, un har oferit de Tatăl ceresc.

Biserica Betleem este mai bogată. Având în vedere viziune bisericii noastre, planurile pe care ni le-am propus călăuziți de Duhul Sfânt, e mare nevoie de lucrători la seceriș.

O recomandare pentru toți slujitorii coordonatori. Când Dumnezeu aduce lângă dumneavoastră oameni capabili, deștepți, duhovnicești și serioși, cooptați-i rapid în echipa de consiliu, până nu o va face altcineva. Un lider veritabil se va înconjura de oameni veritabili și la fel de puternici. Există un trend al îndepărtării oamenilor cu potențial, din motive de diverse frici. Acest procedeu șubrezește calitatea generală a lucrării și implicit compromite randamentul.

Mulțumitori Domnului pentru cei trei frați diaconi investiți acum: Cristi Dan, Beni Sîngeorzan, Codrin Mihuța. De asemenea Florin Gligor și Sami Sîngeorzan, tot diaconi. Frații păstori seniori David Mărgăian și Nelu Kovacs și (robul de serviciu) pastor coordonator Onisim Botezatu. Aceștia sunt slujitorii ordinați ai bisericii, membri în consiliu, plus consilierii pe linie de cântare și departamente: Manu Negrea, Sem Bala și Vali Bala. Oameni valoroși, dinamici, care iubesc oamenii și slujirea. Din aceștia avem nevoie! Paza Domnului sa fie peste voi, soția fiecăruia și familia fiecăruia. Împreună vrem să slujim Domnului, în favoarea oamenilor.