Majestatea sa, femeia!

Proverbele 18:22
Cine găsește o nevastă bună găsește fericirea; este un har pe care-l capătă de la Domnul.

Prin eleganță și rafinament. Prin loialitate și hărnicie, femeia a reușit să își câștige locul meritat de ființă deosebită. Fericirea unui bărbat nu o oferă banii, nici poziția socială, nici pregătirea profesională, ci comoara descoperită în noblețea unei soții bune. Așa că suntem fericiți, cei care iubim pe Domnul, nu pentru că am fost mai isteți, ci pentru că, Dumnezeu ne iubește. Să nu vezi niciodată în femeie meritul tău, că ai șanse de a te prăpădi, să vezi întotdeauna harul lui Dumnezeu.

Prin nașterea de fii. Împodobirea căminelor noastre, femeia rămâne îngerul cu chip de om care ne dă sens. Noi bărbații construim case, și sunt foarte necesare, dar soția credincioasă construiește căminul, care dăinuiește pe veci.

Să le iubim. Să le apreciem. Să le protejăm. Și, să nu uităm să mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru că ne-a hăruit ca prin însurătoare să găzduim în casă noastră, lângă noi, un înger înomenit în chipul feminin al nevestei bune.

Dăruiți-le flori, miresme, dedicații, atenție și iubire. Merită!;) Aveți șansa de a fi regi, prin noblețea soției tale. Dacă vei face din soția ta prințesă, la rândul ei te va considera rege. Altfel, vei trăi că un însurat de rând!