Apel urgent la rugăciune pentru pastorul Lazăr Gog!

Când se îmbolnăvește un om e necaz. Fie că e bebeluș, tânăr, părinte, bunic, e un factor de stres și preocupare pentru apropiați. Nu întotdeauna rudele și cei apropiați pot fi lângă cel căzut, dar există o persoană care nu spune niciodată nu. Nu cârtește când este chemat, că e iarnă sau miez de noapte sau distanță sau reanimare, el se duce expunându-se bacteriilor spitalicești și se roagă, iar acela este păstorul. Am înmormântat multe persoane abandonate, singure și triste. Multe dintre ele sunt abandonate de priprii copii. De plouă sau ninge, păstorul este aproape de oițe fără prea multe comentarii.

Concret. Fratele Lazăr Gog are nevoie de rugăciunea ta! Nu puține sunt situațiile când ai fost ridicat la fel ca mine din adâncul văii, ascultând predicile sale. De această dată ești chemat la mijlocire pentru un om al lui Dumnezeu, păstor și predicator însemnat al generației noastre. În general slujitorul nu cere ajutor. El se luptă cu lacrimile, încercările și depresiile fără a împovăra biserica, dar când face apel la sprijin în rugăciune, înseamnă că valea e adâncă.

Spune un cuvânt înaintea lui Dumnezeu. Crede că te ascultă! Sute de mii de oameni au fost zidiți prin mesajele sale revelatorii, acum are nevoie de rugăciune. Dumnezeu face minuni și astăzi! Credem! Mijlocim! Și așteptăm îndurare!