Ce înseamnă pentru voi COPII FERICIȚI?

Clasa pregătitoare. O lecție obișnuită, cu morală magistrală. Este foarte greu pentru noi cei care „știm multe” să mai învățăm câte ceva, mai ales de la cei care „nu știu prea multe”, dar înțeleptul învață de la toate.

Ce înseamnă pentru voi copii fericiți? Enumerați câteva lucruri care fac fericiți pe copii:

Bomboane, ciocolată, role, dulciuri, suc, jucăriile, bicicleta. Sunt foarte fericit că nu am auzit: telefoane, tablete, mașini scumpe, lux, bani etc. Nu se complică deloc, doar inimioara lor curată știe exact secretul fericirii: lucrurile simple.

Stimați oameni mari! Fericirea se află la un pas distanță de fiecare dintre noi, doar prea puțini dintre noi au înțelepciunea de a o însuși.

Bucurați-vă de fiecare rază de soare, de fiecare pahar de apă, de zâmbetele celor dragi, de fiecare fir de iarbă, de viață, de sănătate, de îmbrățișarea iubiților voștri, de iubirea lui Dumnezeu. Bucurați-vă și nu mai visați cai verzi. Bucurați-vă! Fiți fericiți! Fiți originali! Nu știți calea? Învățați de la copilași, ei sunt profesioniștii fericirii. Dragă major, nu mai stai ramolit și acru! Fii fericit!

Dacă nu se face cineva că un copilaș, cu niciun chip nu va intra în Împărăția cerurilor. Avea să ne comunice franc Regele, Isus.

O zi făină! Fii fericit!