Mini Tsunami în apropiere de România

Mini Tsunami în apropiere de România. Orașul Izmir(Turcia) și insula Samos(Grecia), au fost zguduite de un puternic cutremur de pământ cu magnitudinea de 7.0 grade pe scara Richter. Mai multe clădiri au fost puse la pământ în cele două regiuni ale Mării Egee.

Asistăm la războaie, cutremure, statistici Covid, conflicte în Caucaz, parcă se vede așa o mână divină care apără petecul acesta de pământ, numit România. Care ar trebui oare să fie atitudinea noastră vis-a-vis de protecția lui Dumnezeu?

Haideți să fim cumpătați cu timpul ce a mai rămas istoriei, să îl măsurăm cu pipera, să consolidăm relațiile familiale, să dezvoltăm interes pentru virtuți și să construim astfel un climat al siguranței pentru copiii noștri. Oare sunt de bun augur aceste atitudini țâfnoase ale unor aleși, de a depune jurământul neglijând sfidător Biblia? Oare este aceasta o atitudine de bun simț și recunoștință față de bunătățile lui Dumnezeu? Oare este mulțumit de astfel de acte? Oare eu, tu, suntem pe linia bună?

Haideți cu responsabilitate să fim miloși și empatici cu turcii care ne-au cotropit sute de ani, cu grecii care au grijă de noi în concedii. Așa știm noi românii să trăim, pașnici. Gândește-te că sub acele dărâmături putea fi oricine. Dar Suveranul a oprit bătaia plăcilor tectonice la 200 km de frontiera noastră. Oare până când?