Marea relaxare sufletească. Pacea!

După o perioadă cu foarte multe restricții, ordonanțe, masuri, măști, statistici, armată, poliție etc. vestea relaxării vine cu mare bucurie. Nu mai purtăm măști afară! Wow!

Cumpliții îndrăciți gadareni erau legați cu lanțuri și bântuiau prin cimitire. Erau plini de demoni. La legăturile demonice, oamenii au mai adăugat și legăturile cu lanțuri de fier. Dacă tot nu îi putem elibera, măcar să îi legăm și mai sigur, nu care cumva să ne facă rău.

Imaginați-vă cum au trăit ei „marea relaxare” spirituală. Când sufletul este dezlegat, lanțurile trupești pică de la sine. Nu tutunul e marele păcat, nici alcoolul, nici alte chestii, ci legătura demonică a sufletului tău. Fii eliberat în Numele lui Isus!

Relaxarea sau libertatea sufletească nu este condiționată de ceva sau de cineva, libertatea sufletului este dreptul tău. Un drept câștigat la Calvar prin preț de sânge de către Hristos.

Cu ușile încuiate, cu stări anxios depresive, terorizați de frică, îngrijorați și flămânzi, cu inimile încărcate de dramă, ucenicii agonizau disperarea.

Curios că Isus nu le rupe zăvoarele ușilor. Nu. Spargerea lacătelor este jobul hoților. Hristos rupe gratiile sufletești prin formidabilele cuvinte: PACE VOUĂ! Apoi singuri s-au împrăștiat pretutindeni, plini de entuziasm și curaj să predice Evanghelia. Isus te convinge, dar legăturile trebuie să le lași singur. Au pus mâna pe baros, au spart lacătele, și-au luat inima-n dinți, Biblia-n mână, și au plecat pe străzi.

Permite-i lui Isus să-ți elibereze sufletul din carcera păcatului, apoi co-dependențele vor pica rând pe rând. Pot fi pandemii, diagnostice, frici, amenințări. Nu vor mai avea putere asupra ta, orice armă făurită împotriva ta va fi sfărâmată!.

Fără eliberarea sufletească, vei trai sufocat în mijlocul libertății democratice. Sufocat de patimi și boli și neiertare.

Fii liber sufletește! Iartă! Crede! Iar diavolul va fugi de la tine, cu patimi cu tot. Asta nu se face cu medicamente, nici cu terapie psihiatrică sau psihologică, ci prin puterea învierii lui Hristos!