La revedere sora Estera Tanasela

Sora Estera Tanasela a ajuns la linia de final. A slujit Regelui o viață întreagă. Chiar și mai scurtă, o viață închinată slujirii lui Hristos este tot frumoasă și plină de farmec.
Sora Estera nu s-au oprit între pereții inerției bisericești, a călătorit în scop misionar, a iubit lucrarea, a slujit în India în cucerirea de noi teritorii pentru Împărăția cerurilor.
Sora Estera, ai lăsat o amintire frumoasă în urma ta, ai lăsat suflete atinse cu mesajul iubirii evanghelice, ai lăsat lacrimi de durere, dar în curând cea mai fină mână a lui Hristos le va șterge pe toate.


Nelipsită de la post, tot timpul trează, vie, implicată în slujirea altora. Acești oameni obosesc repede. Inima lor dăruită facerii de bine obosește repede, dar răsplătirile dumnezeiești sunt doar pentru slujitorii obosiți. Ei sunt storși că o lămâie în teascul încercărilor vieții, dar așa se ajunge la răsplătire, prin jertfă. Spurgeon spunea: „Cine învinge fără luptă, triumfă, dar fără glorie” Cine pică pe frontul slujirii lui Dumnezeu însă e înviat din morți, e cules ciob cu ciob, și astfel e relansamblat în trup de slavă. Nu suntem invidioși pe strălucirea ta Estera, în curând vom străluci și noi asemeni!


La revedere sora Estera!
Mângâiere familiei îndurerate! Fiți onorați că ați trăit lângă un sfânt!
Felicitări îngerilor care serbează încoronarea unui erou căzut la datorie, pe front, chiar în linia întâi!
Pe curând!