Rugăciune pentru pastorul Mircea Fratuțescu

În tragedia de la spitalul Constanța, a fost prins și pastorul Mircea Fratuțescu, misionar în Constanța. Întins pe iarbă, dă explicații jurnaliștilor și încearcă să fie rezonabil, cu bun simț și foarte elegant, așa cum se cuvine unui creștin. Cu vocea lui caldă și plină de iubire pentru oameni explică perspectiva sa ca martor ocular la tragedie. De multe ori vine nenorocirea peste cel neprihănit, dar Domnul îl scapă întotdeauna din ea.

Nu știm unde ne duce viața, însă este foarte important să rămânem cerebrali, să răspândim mireasma lui Hristos. Șapte oameni și-au pierdut viața, dar Dumnezeu a găsit cu cale să păzească viața fratelui Mircea. Cu câteva zile în urmă cerea ajutorul în rugăciune pentru că era internat cu covid și se simțea destul de slăbit. Suntem alături de dumneavoastră frate Mircea!

Sa ne rugăm pentru familiile celor îndurerați care au pierdut pe cei dragi mistuiți de durere și flăcări. Dumnezeu să aibă milă de responsabilii acestui măcel. Materialele se recuperează, dar viețile pierdute nu mai pot fi recuperate.

Lăsăm judecata în seama lui Dumnezeu, noi suntem cu mila, iertarea și iubirea.