Update: Astăzi!!! A ajuns calul!

„Tu asculţi rugăciunea, de aceea toţi oamenii vor veni la Tine.” Psalmul 65:2

Am făcut un apel în urmă cu o săptămână în ajutorul familiei din biserica noastră căreia i-a murit calul. A trecut o săptămână și prin harul lui Dumnezeu astăzi, prin Asociația „Timotei” Ineu, am reușit să cumpărăm altul. Dumnezeu ascultă și intervine, chiar peste așteptări!

De unde am avut bani? De la voi! În fiecare zi ați apelat, ați contribuit, iar puțin cu puțin fiecare dintre dumneavoastră a fost parte a lucrării lui Dumnezeu.

Mai face Hristos minuni și astăzi? Da. Prin voi. Prin fiecare. Dacă cineva îndrăznește să spună că nu mai este dragoste astăzi, se înșeală. O să-l contrazic prin dovezi temeinice, furnizate de voi, cei cu inimă și cu suflet.

Există iubire duhovnicească! Există oameni sensibili! Există creștini plini de roada Duhului, care sar atunci când este nevoie. Sunt oameni care abia așteaptă să se pună la dispoziția lui Dumnezeu. Voi sunteți aceia!

Reacția voastră și dragostea hristologică pe care ați demonstrat-o îmi dă speranțe și avânt în slujire. Va îmbrățișez! Sunteți minunați! In epoca egoismului și a stresului cotidian se pot întrezări acei oameni ai veșniciei, care văd nevoia celuilalt. Prin voi Dumnezeu a șters lacrimi, a mângâiat inimile acestor oameni încercați, a readus speranța și bucuria.

Mulțumim lui Marian Bulzan, Președintele Asociației Timotei si intregii echipe care ne-a sprijinit. Pentru oricare dintre dumneavoastră, care ați contribuit puteți solicita dovada fiscală, adeverință, informații telefonice despre caz la adresa asociației. Vă asigurăm de transparență maximă. Slujim lui Dumnezeu.

Vă mulțumim! Vă mulțumim! Vă mulțumim!

P. S. Poza este făcută astăzi cu armăsarul „Doru”.