Arde California!!! Cine urmează?

În ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cerești se vor topi de mare căldură și pământul, cu tot ce este pe el, va arde. 2 Petru 3:10

În timp ce Grecia își numără morții și pagubele uriașe survenite în urma dezastrului ultimilor zile, California se luptă cu flăcări până la cer. Întrebarea este încotro ne îndreptăm?

Am auzit tot felul de speculații și vorbe despre. Acuzații și condamnări. Dacă ar fi după cum merităm noi, în fiecare curte ar trebui să fie un incendiu. Nu doar în Grecia sau California, ci pe toată planeta. La polul opus însă, dacă bunătatea lui Dumnezeu ne-a mai rânduit câteva zile de odihnă și răcoare, acesta este har. Dar să nu profităm în interes personal de harul lui Hristos, legând nelegiuirile între ele. Astfel atragem Mânia cerului.

Cert este ca încet încet se pregătește lovitura finală. Iar cerurile și pământul de acum sunt păzite și păstrate, prin același Cuvânt, pentru focul din ziua de judecată și de pieire a oamenilor nelegiuiți. 2 Petru 3:7 Este un vrednic citat din Sfânta Scriptră.

Probabil involuntar gândești că este injust să spiritualizăm fiecare eveniment. Doar întotdeauna au fost incendii și inundații și calamități de tot felul. Nu despre asta este vorba. Chiar aș pune altfel lucrurile. Toate acestea au fost sfinte: (pământ, om, vegetație, cosmos), dar au fost pervertite prin influenta și abuzurile umane. Să lăsăm deci neprihănirea să-și revendice tărâmul.

Imaginează-ți că ai cetățenie elenă. Vine un vâjâit puternic. Apoi un foc uriaș. Încerci să scapi. Nu poți. Îți aduni copiii și familia în jurul mesei, te rogi și te spovedești lui Dumnezeu. Apoi casa se prăbușește. Și pompierii găsesc aceste trupuri carbonizate. Tragic! Doamne păzește pe toți cititorii de așa ceva.

Ce a fost în mintea acelor părinți? Sfârșitul! Sfârșitul lumii! Și a fost pentru ei. Cu toții știm că se va termina cu lumea asta la general într-o zi, dar pot termina eu cu ea în orice clipă. Atenție!

Îndemnul meu este să ne facem o analiză responsabilă. Fenomenul comun în toate aceste situații este SURPRINDEREA. Când toate planurile sunt pe hârtie, ești tânăr, cu multe idealuri. Poate veni sfârșitul!
Acum se aprind sporadic flăcările, dar într-o zi vor fi generalizate. Iar planeta, ne spune Dumnezeu, va arde. Nu te sperii ci îți spun că Hristos are alternative: Dar noi, după făgăduinţa Lui, așteptăm ceruri noi și un pământ nou, în care va locui neprihănirea. 2 Petru 3:13

Oare cine urmează?