Uraganul Florence evacuează milioane de oameni!

America lovită din nou! Milioane de oameni evacuați și afectați de amenințările acestui monstru climatologic. Pentru unii a fost sfârșitul lumii. Da, că au murit! Aveau speranțe, planuri de viitor, proiecte neterminate, studii începute, dar au trebuit să le lase în urmă.

Oare înțelegem că în orice secundă suntem expuși riscului de a încheia socotelile cu viața. Iar apoi? Nu vreau să vă sperii, doar să vă conștientizez de faptul că nu suntem veșnici.

Știm noi să fim mulțumitori lui Dumnezeu că avem viață, copiii sunt sănătoși, soarele strălucește zâmbitor pe cer, nu avem teroriști în școală, trecem pe lângă spitalul plin cu mii de bolnavi, pompele funebre au program de lucru non-stop, iar noi nu ne intersectăm cu ele. Astăzi ți-ai luat măcar cinci minute pentru a-I mulțumi lui Dumnezeu pentru tot? Sau crezi că ți se cuvine?

Mâna lui Dumnezeu este întinsă peste România, pentru că mai are biserici deschise Duminica, pentru că mai are cel puțin 6 milioane de oameni care apără familia binecuvântată și sfăntă, pentru că între parlamentari mai are oameni cu frică de Dumnezeu, care mai țin cont de Biblie.

României i s-au făcut mare har să reziste asaltului de legi și curente occidentale și multe nebiblice. România mai are români devotați, mai are păstori și preoți cu crucea’n frunte, mă are pe mine și pe tine.

Ia-ți zece minute de reflecție. Multumește-I lui Dumnezeu pentru tot ce este. Pentru tot ce ți-a dat. Și sigur se va bucura.