Infernul din Paradise!

America e din nou în flăcări!!! 6700 de case distruse, 36000 de hectare transformate în scrum. Patru orașe evacuate. Morți, dispăruți și sute de mii de sinistrați! Rugăciune pentru frații noștri!

Fiecare Eden are șarpele lui. Fiecare bucurie e curmată de nenorocirea ce o paște. Fiecare paradis are infernul lui.

Probabil oamenii care au stabilit numele orașului nord californian din America au gândit că aici va fi un loc de refugiu și recreere. De aceea l-au numit Paradise. Și ceva în genul acesta a fost până zilele acestea, când infernul a pus stăpânire pe el.

Nu există paradis terestru pe care infernul și demonii să nu fie invidios. De aceea ai grijă de paradisul tău. De edenul tău. De familia ta. Aici este locul în care te odihnești, unde ești iubit și acceptat așa cum ești tu. Fără accesorii.

Motivați de același gând vedetele hollywoodiene au ales orașul Malibu ca reședință de concediu. Și au investit miliarde de dolari. Doar că zilele aceste este evacuat. Paradise e scrum. America e în flăcări.

Nu vă strângeți comori pe pământ, unde le arde focul, avea să zică Mântuitorul. Cu alte cuvinte, nu încercați să imitați anemic raiul, că nu veți reuși. Investițiile în paradisuri de acest gen sunt niște morbide încercări de a ajunge în paradis, dar fără Hristos. Iar în dragostea Sa, Dumnezeu ne demonstrează în interval de clipe că încercările sunt zadarnice.

Crede în Hristos și vei ajunge în adevăratul Paradis. Al lui Ilie, Moise, David, Ioan Botezătorul, Hristos și îngeri și însuși Dumnezeu.

Hai cu noi spre această destinație cu adevărat exotică. Începe prin a aduce raiul în inima ta, apoi în casa ta!