Se va închide Biblia!…

Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire… 2 Timotei 3:16

Când Dumnezeu a început să comunice cu omul, a început redactarea Sfintei Scripturi. În ea descoperim caracterul lui Dumnezeu, dar și caracterul omului, cât și al diavolului. Justificat, Bibliei i se mai spune și Cartea Cărților.

De când lumea și pământul, forțele oculte au luptat pentru închiderea ei. Popoarele care au neglijat Biblia au dispărut din peisajul istoriei în mod rușinos. Omul care a fost omorât din pricina Bibliei, trăiește și azi, pentru că el e veșnic.

Când Torah (Biblia evreiască) a fost închisă în Templu, s-au deschis porțile robiei. Pentru că nu se poate trăi și liber și cu Biblia închisă.

Când Ezra a găsit cartea legii și jubila de bucurie, slava lui Dumnezeu a început din nou să umple Templul de la Ierusalim. Că nu se poate să vină Slava Domnului peste ruine și nepăsare.

Astăzi o ții tu închisă, dar va veni o vreme că Dumnezeu însuși va pecetlui Biblia.

Când Biblia se va închide îți vei aduce aminte de toate binecuvântările ratate. Puteai fi posesorul lor, dar ai ținut-o decenii închisă. Așa că le-ai ratat.

Când Biblia se va închide, bisericile vor fi pline, dar zadarnic! Ce să mai predice păstorii și preoții dacă nu mai au acces la Biblie?

Când Biblia se va închide, va prezenta cel mai mare interes pentru oameni. Dar, fără folos! Nu vor mai avea timp să cunoască îndurarea lui Dumnezeu, pentru că începe Judecata. O dată cu ea, se va închide și ușa milei!

Cât Biblia e deschisă vă predicăm despre dragostea dreptății divine. Când Biblia se va închide veți cunoaște dreptatea dragostei lui Dumnezeu.

Când Biblia se va închide, începe apostazia, somnul morții, groaza, veșnicia.

Când Biblia se va închide legiuitorii vor acționa împotriva naturii, a normalului, a bisericii, împotriva lui Dumnezeu. Iar legile lor fac să se rostogolească sfinții în morminte. Pentru că nelegiuirea va conduce.

Când Biblia se va închide, se va deschide Cartea vieții pentru judecată. Asta poate fi chiar azi sau mâine. Pentru că ușa morții se deschide în urma Bibliei.

Sunt multe țări și astăzi unde ești condamnat la moarte dacă ești prins cu o Biblie. Iar distribuirea de Biblii este infracțiune. Trăiești în România. Ești liber. Ai Biblie. Citește-o! Caută să împlinești ce știi! Veghează asupra ei la timp și nelatimp, spunea apostolul. Primește viață veșnică pe care ți-o promite. Cunoaste-L pe Dumnezeu așa cum ți-L revelează ea, și vei avea avantaje eterne.

Citiți! Citiți! Citiți! Dar, mai ales, citiți Biblia. Acum. Cât se mai poate! Se va închide în curând. Sau tu vei închide ochii. Și…va fi prea târziu!