Tu…Îl ai pe Dumnezeu în listă?

Like, ador, comment, cerere de prietenie și apoi share…toate acestea din partea lui Dumnezeu.

E bine să-L ai pe Dumnezeu în listă, pentru că vei fi mai precaut/ă la postări și comentarii.

Dacă îl ai pe El în listă, nu vei exagera cu timpul pierdut pe internet, că te va vedea online și îți va atrage atenția, iar tu din bun simț vei merge la culcare.

Dacă îl ai pe Dumnezeu în listă, el îți va da discernământ și pricepere să selectezi mai precaut lucrurile pe care le sharuiești, dar și cele cărora le dai like.

Like. Matei 15:7
…. bine a proorocit Isaia despre voi… Este atat de important să te laude Dumnezeu peste secole. Să îți dea like în auzul tuturor. Vorbește în așa fel să găsească plăcere Dumnezeu în cuvintele și trăirea ta. Să poată spune: acesta este fiul meu în care îmi găsesc plăcerea. Căruia îi dau like.

Ador.” David fiul lui Iese, om după inima mea” cu alte cuvinte: îl ador pe fiul lui Iese. Este cel mai important lucru să determini prin comportamentul tău admirație din partea divinului. Să fii un fiu preaiubit al lui Dumnezeu.

Comment. Ai văzut pe robul meu Iov? Nu este nimeni că el pe toată fața pământului. Este un om fără prihană și se abate de la rău. Sunt cuvinte ieșite din gura lui Dumnezeu, la ședința din Paradis, în loja în care avea acces și Satana. Poate, oare Domnul să spună același lucru despre mine și despre tine văzând: filmele, pozele, cuvintele, viața de rugăciune, interesul pentru etern manifestat de noi? Trăiește în așa fel încât cerul întreg să se laude cu tine, inclusiv satanei. Să îți lase Dumnezeu comment, dar unul onorabil.

Cerere de prietenie. Iov 22:21
Împrietenește-te dar cu Dumnezeu, și vei avea pace; te vei bucura astfel iarăși de fericire. Nu poți dormi? Ești descurajat și depresiv? Ești dezamăgit? Nu dispera, vezi că ai o cerere de prietenie ce stă în așteptare de vreo două mii de ani. Dă-i accept! Nu poți să-L ții pe Hristos în așteptare ani de zile la ușă prieteniei tale, iar ție să îți meargă bine. Acceptă-L în listă, în casă, în inima ta, în telefon, tabletă și vei avea pace.

Share. Marcu 16:15
Apoi le-a zis: „Duceţi-vă în toată lumea și propovăduiţi Evanghelia la orice făptură. Ai primit Vestea Bună? mântuirea, bucuria salvării? Nu fi egoist! Dă-i share! Ai găsit comoara Împărăției lui Dumnezeu? Sharuiește-o cât mai repede! Astfel vei avea răsplată de la Hristos. Distribuie mesaje pozitive, versete biblice, ca Evanghelia să ajungă până la marginile pământului!

Dacă vei ține cont de aceste aspecte pe rețeaua ta de ocializare pe verticală cu Dumnezeu, dar și pe orizontală cu oamenii, vei avea un cont cu adevărat relevant, iar tu vei fi un contact (om) fericit.