#Yes la vot și eu! Dar decidentul e Dumnezeu.

Neprihănirea înalţă pe un popor, dar păcatul este rușinea popoarelor. Proverbe 14:34

Votul e în mâna mea. Politicienii sunt la mâna mea. Decizia îmi aparține mie, dar destinul meu este în mâna lui Dumnezeu. Nu votez pentru o viață mai bună, că o avem. Depinde cu cine ne comparăm. Dacă te compari cu familiile celor 25 de creștini condamnați astăzi în Irak, trăim ca în paradis în România.

Yeși la vot! Roagă-te și votează! Ridică-te din pat, mergi până la urnă și pune o ștampilă. Ține deppp demnitatea ta. Du-te! Poate nu știi cu cine și ce să votezi, mai fă o rugăciune și votează. Oare se implică Dumnezeu inclusiv în alegeri europene? Da. El este principalul actor. E Suveran. E Rege. E Stăpân. Fericirea mea atârnă de fericirea țărișoarei mele, care abia de mai numără 14 mil. de alegători. Aș vrea să îmi vină frații și surorile acasă din cele 6 țări ale Europei. Ar umple o biserică. Nu am mai fost împreună de ani de zile. Adevărul este că în ultimii ani doar înmormântările ne mai adună. Tânjesc frații noștri români, stinși de dorul de țară. De țara lor, dar condusă cu înțelepciune și dreptate.

Supuneți-vă legilor și stăpânirilor. Spune apostolul Pavel în Biblie. Păi, votul nu este obligatoriu, domnule! Corect. Dar legile care se dau și se vor da vor fi obligatorii. Iar dacă legile vor promova fărădelegi, nu e tot una. De aceea trebuie să mă implic. Să mă rog pentru legiuitori responsabili și cu frică de Dumnezeu. Păcatul aduce rușine peste popoare, dar neprihănirea, cinstea, omenia, adevărul înalță o națiune. Dumnezeu va fi întotdeauna în slujba națiunii, care va fi în slujba lui Dumnezeu.

#Yes la vot! Chiar dacă nu am așteptări prea mari de la oameni, iar așteptările mele sunt legate strict de Dumnezeu. Totuși votez. Mă bucur că votul meu este luat în serios. Am mai avut o ocazie cu referendumul pentru familie, dar am ratat-o, ca neam. Am votat și atunci. Și voi vota în continuare. Chiar dacă mulți demnitari au căzut puțin sub limita demnității, tot voi merge la vot.

Cu cât mai multe voturi ale oamenilor credincioși și responsabili, cu atât mai mari șanse să ducem o viață pașnică și liniștită. Iar România să-și recapete onoarea. După cum ați observat, nu am specificat nici o culoare politică, am însă o referință: culoarea iubirii de neam, a armoniei și a bunei conviețuiri. Iubește țara și fă ce vrei tu. #Eu yes la vot!