Ești unic autor al cărții: „VIAȚA TA”

Și am văzut pe morţi, mari și mici, stând în picioare înaintea scaunului de domnie. Niște cărţi au fost deschise. Și a fost deschisă o altă carte, care este cartea vieţii. Și morţii au fost judecaţi după faptele lor, după cele ce erau scrise în cărţile acelea. Apocalipsa 20:12

Viața ta este o carte deschisă. Mintea și inima ta reprezintă penelul care scrie pe filele albe, reprezentate de zilele tale de staționare pe Terra. Asta înseamnă că tu ești autor. E foarte important ce scrii în cartea vieții tale.

Fiecare vorbă, gest, gând, decizie, faptă se adaugă între rândurile din cartea ta. E atât de important să scrii o poveste frumoasă. În fiecare zi oamenii citesc printre rândurile vorbelor tale. Veghează să citească literatură de calitate. Umple filele cu iubire, armonie, omenie, milă, iar atunci vei avea cititori de excepție. Dacă ceva ai scris greșit prin fărădelegile tale, să știi că nu ai radieră, nici obțiunea delete. Doar sângele lui Hristos poate șterge tot ce este greșit. Pune punct și începe de la capăt, cu literă Mare, și cu Dumnezeu la cârmă.

Voi sunteți o epistolă vie, scrisă și citită de toți oamenii, spunea apostolul, ajută-i pe semeni să citească literatură sfântă. Chiar și analfabetul să înțeleagă mesajele tale. Există vieți vândute tabloidelor, unde publicul citește ură, divorț, răzbunare, bârfă și păcat cu caru’. Tu însă, dorește-ți să fii discret, modest, bun și plin de iubire, iar oamenii să citească Hristos pe tine. Asta cu atât mai mult, dacă te numești creștin.

Nu trebuie să îți faci tatuaje cu crezul, poruncile, sau sfinții pe chipul tău, ci trebuie să le copii trăirea. Vine o zi, și e aproape, când Creatorul va face o ultimă recenzie cărții vieții tale. Iar apoi va urma un verdict. Fiecare va fi trimis în împărăția căreia i-am fost dedicată cartea.

Vreau să dedic această carte, a vieții mele, Împărăției lui Dumnezeu. Și tu? Dacă da, ai grijă la fiecare vorbă, gând, faptă! Toate acestea trebuie să indice spre îndrumătorul tău.

Lasă-te îndrumat de Hristos! Și vei scrie literatură de calitate. El însuși a spus: învățați de la Mine, căci eu sunt blând și smerit cu inima. Matei 11:29