Ministrul Apărării Naționale: „În timpul liber citesc Biblia” Felicitări, domnule Gabriel-Beniamin Leș!

Întâmplător deschid știrile pe un anumit post TV. O domnișoară reporter călătorește în mașina personală a Ministrului Apărării Naționale. În filmul documentar prezentat, cu modestie și seninătate în priviri, domnul ministru descrie puțin detalii din slujba sa ca înalt demnitar de stat.

Este întrebat dacă mai are timp de studiu: ” Da, destul de puțin, dar îmi rămâne”. „Ce cărți citiți?”. Întreabă reporterița. „Biblia este preferata mea”. „Aveți un text preferat?”. „Da: Încredințează-ți soarta în mâna Domnului, încrede-te în El și El va lucra. Psalmul 37:5. „Mai aveți un text preferat?” „Da. Nu te socoti singur înțelept!” Sfat dat de cel mai înțelept om de pe pământ.

De curios am dat un search pe Google; să știți că am rămas impresionat de CV-ul său. Are ani de școală poate cât am eu de viață. Iar la publicații, are câteva cărți scrise, poate că unii într-o viață nu reușesc nici să citească ce a scris dumnealui. Cu toate acestea, domnul Gabriel-Beniamin Leș citește Biblia. Felicitări, domnule ministru! Sincere și prețioase felicitări! Așa fac oamenii mari. Cele mai de seamă personalități ale istoriei au citit Biblia, au fost oameni temători de Dumnezeu.

Aud tot felul de pigmei atât dpdv social, cât și spiritual și intelectual. Că Biblia e scrisă de oameni, că nu cred în Dumnezeu, că nu cred în nimic, etc. E specific piticilor și anonimilor istoriei această filosofie. Dar pentru un domn ca Ministrul Apărării Naționale nu e prea deplasat să citească Biblia. Pe lângă statura impozantă și curăția din privirile sale, valoarea acestei personalități e evidențiată de respectul față de Dumnezeu.

Un om cu frică de Dumnezeu este cel mai curajos în raport cu cei mai de temut oameni.

Când la conducerea Ministerului Apărării Naționale- ai un om la conducerea căruia se află Preasfinția Sa, Dumnezeu- poți să afirmi că ești apărat la cel mai înalt nivel.

M-ați impresionat, domnule Gabriel-Beniamin Leș! Sunteți un exemplu pentru cei care se cred șmecheri prin faptul că nu deschid niciodată Biblia. Dar și pentru cei mici, care își evidențiază și mai mult micimea, ignorând Cuvântul lui Dumnezeu.