Zăpada mieilor nu acoperă urmele lupilor

Curăţeşte-mă cu isop şi voi fi curat; spală-mă şi voi fi mai alb decât zăpada! Psalmul 51:7

Ninge frumos afară. Este zăpada mieilor pentru că se apropie 1 Martie, e un mărțișor frumos pe care divinul ni-l trimite în semn de iubire. Priviți pe fereastră și bucurați-vă!

Zăpada mieilor acopere gropile din asfalt, gunoaiele aruncate pe străzi, terenurile ne lucrate, amprentele de pe sol, zăpada acoperă în general cam totul, mai puțin urmele lupilor! Să nu ne îmbătăm cu apă rece, zăpada nu acoperă păcate, doar iertarea în sângele lui Hristos, iar asta se face prin căință și dorință de schimbare.

Numai Dumnezeu iartă păcate! Nu mai aștepta timpul să rezolve problemele tale, timpul mai tare le amplifică, iar forța ta de gestionare a conflictelor se șubrezește pe zi ce trece. Privește-ți urma pașilor tăi în vale, dromaderă iute la mers! Spunea Dumnezeu evreilor când au luat-o razna. Privește acum înainte ca bruma morții să se așeze pe potecile rătăcirii tale, înainte ca zăpada să facă strat deasupra cavoului sau sicriului tău.

Toți greșim! Suntem carne păcătoasă! Alunecăm! Ne stingem în luptă de multe ori, dar asta face diferența între lichele și eroi. Aceștia din urmă se ridică iar și iar. Cad și iar se ridică, pentru că privirile lor sunt ațintite la Golgota.

urma vulturului pe cer,urma şarpelui pe stâncă, urma corabiei în mijlocul măriişi urma omului la o fată. Nu pot fi detectate. Prov 30:19

Poate a acoperit zăpada urmele compromisului tău. Poate, dar asta nu îmseamnă că le anulează. Vine iar soarele care va scoate la lumină TOT! Haideți să ne oprim o clipă din alergare, să facem o analiză responsabilă a incursiunilor noastre morale, emoționale, să corectăm ce este de corectat, să schimbăm traiectoria în direcția bună, pentru că zăpada luminează inima mieilor, dar nu șterge urmele lupilor, fie ei și camuflați în oi!

Astăzi zăpada transmite milă, har și iertare! Mâine s-ar putea să vină judecata!