Fratele păstor Șerban a ajuns la linia de final!

Pentru noi ca familie, fratele Șerban a jucat un rol important. Rodi, soția mea a fost prima fată pentru care s-a rugat la binecuvântarea ei, pe când era păstor în Cuvin, a predicat la nunta noastră, deci s-a rugat pentru binecuvântarea căsniciei noastre, s-a rugat pentru Yared, băiețelul nostru la binecuvântare.

Fratele Șerban a fost păstorul familiei noastre. Pentru mine a fost inițiator în învățământ, cu el a făcut practica psiho-pedagogică, a slujit la ordinarea mea, tot dânsul a avut cuvântul pentru deschiderea oficială a Bisericii Betleem. Sunt prea multe motive care arată atașamentul meu față de fratele păstor Șerban.

A slujit multor generații de elevi, păcat că împrejurările sunt de așa manieră, că nimeni nu poate veni la înmormântare. Dar ne revanșăm în cer frate păstor. Voi cere un favor lui Dumnezeu să stați lângă noi și la nunta Mielului.

Afară ninge și e frig, dar dumneavoastră nu mai simțiți frigul. E zăpada mieilor, se zice, dar se pare că și a păstorilor. Frate Ioan, e totul alb în jur, natura nu poartă doliu sfinților, ea se îmbracă în alb, cum alb este și veșmântul dumneavoastră. Drum bun spre zări! Fiecare fulg de nea ne amintește de lacrimile slujirii pe care ne-ați adus-o neobosit.

La revedere frate păstor! Cei care ați fost îmbărbătați de predicile sale pline de afecțiune sunteți mulți. Împreună transmitem un gând al nădejdii familiei îndoliate.

Pe curând iubite frate păstor Șerban!