Sora Ileana de la Vâlcele a ajuns PE MUNTELE SIONULUI

O femeie simplă, o bătrânică de la țara care nu avea ceva deosebit care să îți atragă privirile. Dar chipul lui Hristos din inima ei strălucea atât de tare, încât Clujeanul, ziarul local au numit-o: „vedeta comunității ei”

Sora Ileana nu a fost o vedetă, nu a fost un star în felul secularist vorbind, dar puține voci ar fi putut concura cu ea. Nu știu câtă pregătire muzicală a avut, dar când lua microfonul în mână și începea să cânte, nu doar că ți se ridica părul pe mâini, dar simțeai fiorii prezenței lui Dumnezeu.

Îi plăcea tare mult cântarea Pe Muntele Sionului va fi cada Domnului. O cântare ce avea altă rezonanță prin vocea ei. Acum a ajuns acasă, urcă treptele tronului spre Cetatea lui Dumnezeu. A colindat țara în lung și în lat lăudând Numele Domnului. Acum, același Domn, a chemat-o să o premieze. Pe la evanghelizări, evenimente, inclusiv televiziunea CREDO TV, difuza înregistrări și videoclipuri cu sora noastră minunată. În livadă, la țară, în biserici, sora Ileana știa un singur lucru: să preamărească pe Regele Suprem.

Nu a primit vreun glob de aur, nu a lansat nici vre-un disc de platină, nu avea nici formație, ca mulți dintre cei care poate au astfel de realizări, dar veșnicia nu va pomeni nimic despre ei. Sora Ileana în schimb avea acel har deosebit, însoțirea Duhului Sfânt, când își deschidea inima să cânte, o făcea cu atâta pasiune.

Sora Ileana, o să ne fie dor de dumneavoastră. Ce bine că există youtobe, care arhivează unele amintiri. Dar îm curând nu vom mai avea nevoie nici măcar de internet, pentru că Dumnezeu însuși va sursa bucuriei noastre eterne.