Nou! Reperele Dragostei!O „cură” de 16 zile

Unul dintre reperele apostaziei, este „înghețarea” dragostei. Şi, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci, spunea Mântuitorul în Matei 24:12.
Apostazie = Renunțare publică la o anumită credință religioasă, Cf renegare. 2-3 Renunțare la viața monahală și intrare în viața laică. 6 Revoltă împotriva stăpânirii. (DEX online)

Interesul spiritual pentru edificare a omului lăuntric a scăzut dramatic și scade constant pe zi ce trece. Asta se vede lămurit pe toate palierele: social, personal, familial, bisericesc. Este imposibil să nu reperezi în imediata apropiere o familie falimentară, poate chiar în viața ta anumite nuanțe ale apostaziei.

Nu e totul pierdut! În lumina pe care Dumnezeu mi-a dat-o, propun 16 zile de meditație profundă asupra propriei vieți, familii, biserici. Voi scrie un articol în fiecare dimineață într-un ciclu intitulat: REPERELE DRAGOSTEI, inspirat din 1 Corinteni 13.

Astfel că va apărea sub această formă: Ziua. 1. Dragostea este îndelung răbdătoare. Așa va continua până în ziua a 16-a, timp în care împreună cu mine ne vom pune în fața „ecografiei” biblice, pentru un diagnostic clar și măsuri pertinente.

Avem cele mai serioase motive să facem această analiză, să vedem pe unde ne aflăm, unde trebuie să fim și care este Calea de parcurs. Familia ta va fi altfel, tu vei fi mai profund și pragmatic, biserica va crește, iar societatea trebuie să vadă. Totul trebuie adaptatl la vremea pe care o trăim.

Abia aștept! Doamne ajută-ne!