Ziua a 16-a Dragostea nu va pieri niciodată

Din ciclul REPERELE IUBIRII

Pentru că Dumnezeu este dragoste, e clar că și dragostea este Dumnezeu, atunci înseamnă că nu va pieri niciodată. Este destul de ciudat că investim maxim de energie, timp, resurse dor în lucruri care pier odată cu întrebuințarea lor și să ne sărăcim singuri lăsând lucrurile cu adevărat importante nefăcute.

Dragostea nu dispare. Toate vor trece, și noi vom trece ca iarba, oricât de minunat ar fi un răsărit, cât ar încălzi soarele amiezii, inevitabil se apropie apusul. Asemenea unei zile de vară e viața noastră. Atunci merită să faci din iubirea de Dumnezeu și de semeni scopul în sine al vieții.

O familie care investește în dragoste și prețuiește valorile va ajunge la bătrânețe fericite, dar cei care pun preț pe lucruri efemere, sunt doar o pereche sau un cuplu trecător, care nu va cunoaște niciodată esența iubirii.

Nu vrei să fii veșnic? Nu ai vrea ca viața ta, fericirea ta să nu se mai termine niciodată? Și eu îmi doresc același lucru, atunci haideți să reconsiderăm raportarea la iubire, la iubire curată, hristică, eternă.

Cel mai bogat om de pe pământ nu este cel care are cei mai mulți bani, mai degrabă este cel care iubește mai curat. Dragostea să fie fără prefăcătorie, ne îndemna apostolul, să fie curată. Și tu poți fi numărat printre bogații veșniciei. Chiar dacă nu apari în statisticile de top ale revistei Forbes, chiar dacă numele tău nu apare pe lista magnaților Terrei, te poți alătură sfinților investind în iubire.

Dragostea nu va pieri niciodată. Deci omul plin de iubire va trăi veșnic în această stare, pentru că a investit în conturile dragostei. Dragostea are în sine acel germene al veșniciei, dacă prin jertfa lui Hristos îl lași să încolțească în inima ta, veșnicia este asigurată!

Fi veșnic, iubind!