Dubla bucurie din cutia de pantofi

Fiecare dintre noi cunoaștem sentimentul pe care îl trăiești atunci când desfaci o cutie noua de pantofi, vine apoi proba și bucuria de a avea papuci noi. În cele din urmă cutia ajunge la foc sau la bena de gunoi.

Avem o variantă de slujire pentru tine. Una care face dubla bucurie. În cartea Faptelor 20:35 apostolul Pavel scria: este mai ferice să dai decât să primești. Da, numai în cartea Faptelor putea scrie asta, că doar în fapte se explică Biblia și creștinismul.

Concret: Administratorii paginii de Facebook Născut din Nou, Adrian Crăciun și Beniamin Buzduga, niște oameni pe care îi apreciez pentru slujirea și implicarea lor online, care aduce multă zidire sufletească sutelor de mii de suflete. Colaborez cu ei de ceva vreme și sunt copleșit de capacitatea lor de coordonare în slujire.

Ei, împreună cu o echipă de tineri devotați au inițiat proiectul „cutia de pantofi”. Este vorba despre o cutie de pantofi pe care o poți umple cu anumite articole pentru copii și care sunt distribuite copiilor din zonele defavorizate ale țării.

Implică-te și tu! Poți trimite un mesaj paginii sus menționate și poți fi parte a acestui minunat proiect. Declanșezi două bucurii: una că dai și ai satisfacția slujirii lui Hristos, alta că un copil va face ochișorii mari și, poate în lacrimi va deschid cutia ta și te va binecuvânta pentru gestul tău.

Astfel de proiecte ar trebui să ne preocupe de dimineața până seara. Asta ne învață Dumnezeu: Să dăm! Să dăm din toată inima și vom avea răsplată în cer.

Vrei și tu să produci o dublă bucurie, cu o simplă cutie de pantofi. Învață-ți copiii să slujească!

Contact: Beniamin 0720573702; Adrian: 0749013157