Să nu te crezi niciodată campion până nu ești sigur de victorie

Vizionând clipul de mai jos vei realiza că este foarte important să lupți până în ultimă clipă. Apostolul Pavel asemăna viața de credință cu sporturile de performanță în mai multe aspecte. De această dată, haideți să luăm partea de ultimă promovare.

Oricât de pregătit te-ai vedea, poate chiar duci o viață de neprihănire și ești un om serios cu sufletul tău, să nu spui hop, până nu treci puntea. Acest proverb are realitatea și experiența lui. În 1 Corinteni 15, apostolul face un apel la perseverență, condiționând absolvirea în cer de luptă până în ultimă clipă: Evanghelia prin care sunteți mântuiți…dacă o țineți așa cum ați primit-o…până la capăt…altfel, degeaba ați crezut.

Este important să lupți, dar să lupți bine. După rânduieli, cu perseverență, cu smerenie, cu gândul biruinței și bazat pe harul lui Dumnezeu, până în ultimă clipă. Altfel, vameșii și femeile ușoare vor merge înaintea voastră în cer, spunea Isus.

Aprecierea și promovarea le lăsăm în seamă Domnului, iar nouă ne rămâne luptă, responsabilitatea, determinarea, slujirea și dorință arzătoare de a promova în cer.