Sprijin urgent pentru sinistrații din Roșia Montană!

Suntem la curent cu dezastrele meteorologice care au devastat o mare parte din Europa, iar țara noastră a fost de asemenea măturată de viituri. Nu îi putem ajuta pe toți financiar, dar cu rugăciunile noastre, putem. A venit vremea să punem umărul la treabă și să predicăm Evanghelia cu fapta.

Alături de conducerea Bisericii BETLEEM Arad am hotărât să avem o campanie de ajutorare pentru zonele afectate de inundații din judetul Alba. De asemenea, am avut o ședință de consiliu la nivelul Departamentului Județean de tineret, unde am convenit să începem această campanie de ajutorare la nivel mai lărgit.

Avem pregătit un tir și un microbuz, pe care le vom încărca săptămâna viitoare (cât mai repede) și ne vom deplasa în zona afectată. Am discutat cu fratele păstor Oliver Sturza despre nevoile urgente și acesta mi-a răspuns: „Imaginați-vă că oamenii nu mai au nimic. E nevoie de saltele, mese, paturi, frigidere, mașini de spălat, pături, perne, alimente etc.”

Știm că nu vom putea ajuta la recuperarea tuturor pierderilor prin această campanie, dar puținul nostru pus lângă alte astfel de fapte ale semenilor, vor aduce o urmă de speranță dragilor noștri frați moți.

Vom atașa câteva poze și conturile Bisericii noastre pentru cei care doriți să faceți donații.!Cu specificația SINISTRAȚI ROȘIA MONTANĂ! Vă asigurăm de maximă transparență și credincioșie în gestionarea bunurilor adunate. Am improvizat un depozit temporar pe strada Poetului, Arad, în clădirea Bisericii vechi Baptiste (lângă cortul Bisericii Betleem) Nr. 72, în fiecare seară la orele 19:00 vor fi oameni care vor prelua alimentele și donațiile dumneavoastră.

Persoana de contact: 0749 200 543 Sami.

Totodată, săptămâna viitoare vom avea nevoie și de zece voluntari cu lopeți și alte unelte, pentru a merge fizic pe teren și a ajuta oamenii să îndepărteze molozul din case.

Cât avem prilej să facem bine la toți.

Vine noaptea când nimeni nu mai poate să lucreze.

Ajutoarele se vor strânge până luni, 26.07.2021, fiindcă intenționăm să plecăm luni sau marți înspre Roșia Montană.