Jurnal de slujire. Madrid

Biserica MUNTELE SIONULUI Arganda del Rey

Am cunoscut Biserica MUNTELE SIONULUI din Arganda. Ce onoare să cunosc astfel de oameni! Am înțeles explicația deselor înmormântări din ultimul an. Tineretul nostru este departe. Dar cea mai mare bucurie a mea este că acești tineri, care nu prea mai au nimic în comun cu România și sincer nu văd ce ar avea. S-au născut aici, au făcut scoli, s-au integrat, lucrează, sunt respectați, sunt bine și slujesc Împăratului cu mare pasiune.

Este fascinant să vezi zeci de tineri lăudând pe Dumnezeu cu tot felul de instrumente, așa cum ne îndeamnă Biblia. Talentați, mâinile lor ca niște mădulare ale neprihănirii dirijate de Duhul Sfânt sunt date cu totul în slujba lui Dumnezeu. Când acești tineri încep să cânte, începi să zbori. Vibrația Duhului este atât de copleșitoare că ți-ai dori sa vină Hristos atunci și să pleci spre cer cu El. În lacrimi îl laudă pe Domnul. Fără prejudecăți, fără frică, fără prefăcătorie, ei laudă pe Domnul și atât. O modestie în ținută, în abordare, prietenoși, frumoși unul și unul, sănătoși, serioși fac cum pot ei mai bine slujirea. Credeți-mă că o faceți foarte bine. Vă iubesc!

Cinste părinților care au investit în ei. Fiecare litru de motorină consumat pentru a-l duce la repetiție, fiecare minut de așteptare în fața conservatorului, fiecare euro cheltuit și investit este de fapt pâinea aruncata pe ape, care în curând va umple năvodul Împărăției. Aveți cea mai frumoasă orchestra pe care am văzut-o în ultimă vreme. Andrei, este un tip formidabil, volubil în abordare, se închină prin fiecare celula din corp când dirijează. El dirijează dansând de pasiune și bucurie pentru ceea ce face. Am văzut că și coriștii îl apreciază.

Despre căldură și ospitalitatea fratelui păstor Viorel Ivașcu și a fraților din comitet, ar fi multe de spus și de scris. Parcă am slujit cu dumneavoastră de o viață. Atâta coordonare, compatibilitate, deschidere din partea unor slujitori, rar am întâlnit. Iar despre voi care ați ieșit în față să nu uitați niciodată ce a făcut Dumnezeu pentru voi, nici ceea ce ați simțit prin atingerea dragostei Sale. Lacrimile acelea de pe mochetă de pe podium au declanșat îndurarea lui Dumnezeu. Iar lucrarea începută de Dumnezeu în voi, tot El o va și desăvârși.

O parte din mine a rămas la voi și cu voi. Am cunoscut oameni minunați. Căldura și prietenia voastră m-a cucerit și nu pot să nu vă iubesc. Rămâneți în amintirea mea. Nu știu exact cât de utila a fost slujirea mea la voi, dar eu am avut mare nevoie de voi, de biserica voastră, de dragostea voastră, de ospitalitatea voastră. Iar voi tineri, fete și băieți cuminți și deștepți să țineți linia aceasta, e prea bună să fie schimbată vreodată.

Când Dumnezeu vrea să facă un bine unui om îl onorează scoțând în viața lui oameni minunați. Așa se face că am cunoscut pe Sorin Sav, pe Adriana și Andreias, oameni cu care chiar ți-ai dori să moștenești și pământul și cerul. Când îi cunoști nu uiți în grăbă că le-ai trecut pragul. Vă mulțumesc pentru ospitalitate și tratament. M-am simțit ca un rege la voi. Vă mulțumesc. Soara Adriana ești o bucătăreasă de clasă superioară. Nu știu dacă ați găzduit un înger, dar am înțeles că sunt și îngeri gazdă, voi ați fost îngerii mei.

Hristos cu voi, în voi nădejdea slavei!