La mulți ani #BetleemArad

La mulți ani, Betleem!

Iubită Biserică Betleem, dragi frați și surori!
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu am încheiat încă un an. Cu bune și mai puțin bune, cu dureri și bucurie, cu binecuvântări și înmormântări, cu lacrimi și veselie. Ne-am bucurat la nunți împreună, ne-am îngropat morții împreună, am plâns ne-am rugat.


Îi suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru însoțirea Sa, pentru toți cei care v-ați adăugat familiei noastre Betleem Arad, fie prin transfer, fie prin botez. Dumnezeu să binecuvânteze alergarea  dumneavoastră, să găsiți la Betleem odihnă și pace, un loc liniștit în care să vă puteți pregăti sufletul pentru eternitate.
Mulțumim Domnului pentru rugăciuni, pentru minunea experimentată cu primirea terenului pentru biserică (Domnul să binecuvânteze Consiliul Local al Municipiului Arad), pentru minunea cu microbuzul Bisericii (Domnul să binecuvânteze dătătorul, care a ținut să rămână în umbră), evanghelizarea de la cort și slujirea prin toate departamentele bisericii.


Am intrat în noul an. Avem nevoie de călăuzirea lui Dumnezeu, de unirea forțelor atât pe plan spiritual (lărgirea  Împărăției lui Dumnezeu), cât și în plan administrativ (demararea lucrărilor de construcție a Bisericii), dar și pe plan intern (creșterea spirituală și desăvârșirea sfinților).
Avem planuri mari, îndrăznețe, vizionare, dar numai unitatea și implicarea tuturor vor garanta o reușită onorabilă. O familie unită este mai puternică decât o armată dezbinată.
De aceea, cerem Domnului sa ne ajute să păstrăm un climat intern de pace, armonie, bucurie și maturitate spirituală.


Vă îmbrățișez cu bucurie, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că vă avem, sunteți cei mai minunați frați, activi, pasionați, slujitori, devotați și prietenoși. Vă iubesc!
Cu Domnul vom face mari isprăvi.
Toți sunteți importanți! Nimeni nu poate fi înlocuit! Toți sunteți valoroși! Sunteți unici și speciali! Sunteți exact ce are nevoie biserica,  exact ce are Dumnezeu nevoie pentru Împărăție.


Pastor Onisim Botezatu și conducerea Bisericii Betleem Arad