A plecat și „mama Zina” (mama surorii Dorina Mărgăian)

Mama Zina, așa cum o știe toată lumea pe sora Zina Gabor, este mama surorii Dorina Mărgăian. Doar 15 zile a rezistat de la înmormântarea fiicei, Dorina, înhumată la doar 56 de ani, după ce în urmă cu un an și-a îngropat și singurul băiat la vârsta de 62 de ani. Practic cea mai mare parte a familiei era deja în veșnicie. Doar Dumnezeu știe rugăciunile ei din ultimele zile.

Mama Zina nu a putut participa la înmormântarea fiicei din cauza unei suferințe grele la picioare, și a poverii celor 82 de ani, probabil ar fi cedat pe marginea gropii. A mai avut câteva zile din partea lui Dumnezeu, dar în cele din urmă inima de mamă care și-a îngropat copiii înaintea ei a cedat. Să nu fie nimeni în situația unei mame care își îngroapă fiii. Pământul ne cheamă pe toți. Este lege divină. Important este să fim pregătiți în orice clipă. Nu sunt d cât două destinații. Prefer cu Isus în cer!

Domnul să îngrijească de „tata Ghiță” octogenar și el, 84 de ani, va fi foarte greu să supraviețuiască singur într-o casă mare și goală, golită de oamenii dragi de altădată. Să ne rugăm pentru inima lui, dar mai ales pentru sufletul lui care are nevoie de mântuirea lui Hristos. Nici în situația unui tată singur și bătrân și văduv nu e ușor să fii, care de un an și ceva încoace e doar în doliu.

Să mijlocim și pentru familiile Gabor și Mărgăian, greu încercate de solul morții în ultimii ani. Ce pot să zic! V-a găsit Dumnezeu pe voi mai puternici și pe ai voștri (repatriați) mai pregătiți pentru veșnicie. Vă îmbrățișăm și vă suntem aproape cu tot ce putem. Mângâierea Domnului să fie peste inimile voastre frânte.

Un gând despre „A plecat și „mama Zina” (mama surorii Dorina Mărgăian)

Comentariile sunt închise.