Familia #rezista!

[2]I-a făcut parte bărbătească și parte femeiască, i-a binecuvântat și le-a dat numele de „om” în ziua când au fost făcuţi. Geneza 5:2

Aa! Deci binecuvântarea o primește doar „omul”. Când vorbim de om, în opinia divinității, vorbim de parte bărbătească și parte femeiască. Asta sugerează că doar în această combinație își păstrează demnitatea umană.

Nu am emoții la referendum! Românul e spiritual, cu frică de Dumnezeu și iubește biserica. Românul va vota DA!

De când este lumea au fost deviații de la normal. Citiți cauzele potopului din Geneza 6, carte a Sfintei Scripturi. Citiți cauzele potopului de pucioasă de peste Sodoma și sora ei cetatea Gomora. Citiți Romani 1.

Astăzi sunt deviații. Cât va fi lumea vor fi deviații. Ca o consecință a căderii în păcat. Biblia numește pământul de acum împărăția întunericului. Iar în întuneric beznă, lumina devine atipică, anormală. Iar întunericul va luptă să stingă lumina. Pentru că aceasta descoperă și vulnerabilizează faptele întunericului.

Familia #rezistă! Iubiți-vă copiii. Manifestați fidelitate: soția față de soț, soțul față de soție. Căsătoriți-vă! Nașteți copii. Jucați-vă cu ei! Iubiți-i! Rugați-vă în fiecare zi. Asta este filosofia noastră. Asta este arma noastră. Iubirea. Nu luptăm împotriva a nimic. Noi apărăm frumusețea și sfințenia familiei binecuvântată de Dumnezeu. Care asșeaptă Împărăția. O Împărăție a Luminii. Cu Hristosul înviat Rege.

#Rezistă alături de Rege!