Levi, cel mai frumos dar al părinților lui. După zece ani!

Mă abordează o mămică împreună cu soțul ei aseară la Biserică „Izvorul Vieții” Aradul Nou.

Vă aduceți aminte de noi?

Sigur. Îi cunosc bine, chiar și familia. Dar nu știam exact la ce face referire. Imadiat urmau să-mi amintească un episod foarte frumos.

În urmă cu patru ani mi-ați spus că la împlinirea a zece ani de la nuntă o să țin în brațe un copilaș! El e Levi, băiețelul nostru.

Despre ce este vorba: Intrând în discuție cu Vasi și Dana, ne întrebăm reciproc despre familii. Tocmai ce născuse soția. M-au felicitat. Voi? Îi întreb eu. O! Frate. De nouă ani așteptăm un copilaș. E tare greu să îți aduni cuvintele în astfel de situații. Dar de data asta sunt foarte relaxat și sigur pe răspuns: când veți împlini zece ani de la nuntă, veți avea o mare surpriză. Domul vă va dărui binecuvântarea așteptată.

Nu îmi atribui nimic. A fost un cuvânt profetic. Și s-a împlinit. Aseară am avut ocazia să-l cunosc pe Levi. E o minune de copil. E splendid. Mă bucur enorm pentru ei.

Poate ești în aceeași situație. O rugăciune în plus. Mai așteaptă! Mai speră! Mai crede! Nu deznădăjdui. Dacă Dumnezeu are rânduit pentru tine un dar ca acesta (un copil), îl vei avea. Poate are pentru tine altfel de daruri. Copii sunt „un dar” spune Psalmul 127. Deci sunt și alte daruri.

Dumnezeu este suveran. Iar El nu greșește niciodată!