A venit prințesa!

Ne-am îmbogățit! Casa noastră este un colțișor de rai cu un hectar de cer mai mare. A venit Brianna Selena! Acum avem un prinț și o prințesă. Fericirea a găsit din nou adresa noastră de casă, având drept curier pe însuși Dumnezeu. Vă mulțumim celor care v-ați rugat pentru noi! Cele mai multe felicitări se îndreaptă spre regină, care Dumnezeu a binevoit să fie sortită palatului nostru. „Cel mai mare bine pe care i-l poți face copilului tău este să-i iubești mama!”

Pentru mine familia este cel mai minunat lucru de sub soare, este locul unde îți poți permite luxul de a fi tu însuți. Fără accesorii, fără prefăcătorii, fără frici. Toate trec pe locuri secunde când vine vorba de familie: serviciul, școala, slujirea tot. Iubește-ți familia! Luptă pentru ea! Salveaz-o! Este singurul drum spre fericire pe care îl ai la îndemână în viață, coroborat cu cinstirea părinților.

Ei(familia) sunt cei care te îngrijesc atunci când ești bolnav. Ei se roagă pentru tine cu lacrimi! Ei te ajută la bătrânețe! Ei te plâng la final! Ei te îngroapă!

Lăsați urme netede, cuvinte dulci și amintiri frumoase în urma voastră. Viață pe care o ai, este uficientă pentru a o trăi atât de frumos încât să poată fi povestită cât mai multor generații.