#Șîeu 15 minute, dar pentru Dumnezeu.

Opriţi-vă și să știţi că Eu sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri, Eu stăpânesc pe pământ.” Psalmul 46:10

Trebuie să recunosc faptul că 15 minute astăzi mi-am întrerupt orice activitate. Stefan pare, și cred că este un băiat inteligent, cinstit, harnic și patriot. A reușit să oprească inima României pentru 15 minute. Este uimitoare puterea de mobilizare a acestui om. Gestul lui Ștefan Mandachi va fi un fenomen de referință pentru România următoarelor decenii.

O țară va izbuti prin cinste, muncă, inițiativă, curaj. Toate acestea trebuie asumate de fiecare dintre noi, dar să nu pierdem o secundă din vedere faptul că nimic nu se poate realiza fără credință și Dumnezeu. La asta oare câți români ar adăuga la status #șîeu? Câți? Pentru a estima un răspuns, întreabă-te dacă tu ai posta asta!

Recomand primul metru pentru Dumnezeu! Primul pas spre Sfântul lui Israel! El nu ne garantează doar autostrăzi, ci o Cale dreaptă spre împărăția Sa. Spune #șîeu! Dacă Iosua a oprit Soarele și Luna pe cer printr-o rugăciune. Ilie a oprit cerul să nu mai des ploaie. Bartimeu a oprit pe Hristos, Creatorul astrelor, uniți în sfințire, șî noi vom putea opri pe Dumnezeu deasupra României! Dacă noi nu ne vom opri, va vorbi Dumnezeu cu măgăriță lui Balaam, cu munții, cutremurele și uraganele. Atunci ne va opri El! Dar oprirea Lui doare!

Suntem ocupați. Știu. Poate prea ocupați. Vă propun #15(cinșpe) minute de activitate devoțională pe zi pentru sufletul nostru. Pentru veșnicia noastră. Pentru Împărăția lui Dumnezeu. În fiecare zi la h15:15 să ne oprim din orice activitate. Să închidem Instagramul și Facebookul și să ne îndreptăm ca leprosul de origine samariteană din vechime cinșpe minute ochii spre Dumnezeu. Oare cum s-ar simți Stăpânul? Să deschidem Biblia, să citim cinci minute, alte cinci minute să ne rugăm, iar alte cinci să medităm la nemurire. 15 min x 10 mil de români activi= 150 milioane de minute (2.500.000 de ore/zi) pentru Dumnezeu. Așa se construiește veșnicia!

Vreau cât mai mulți români în cer! Șî eu! Vreau oameni cinstiți la conducerea țării! Șî eu! Ne dorim un stop de o veșnicie al avorturilor din România! Șî eu! Să fie cât mai pline bisericile din România de români și credincioși! Șî eu! Să intre în faliment casele de copii din Romania, pentru că pruncii se întorc la părinții lor! Șî eu! Nici o mamă să nu-și mai abandoneze copilul la naștere! Șî eu! Toți medicii să refuze a mai face vreun avort! Șî eu! România să facă primul metru/pas spre Dumnezeu. Șî eu! Astfel Hristos, care este Calea, Adevărul și Viața, ne garantează fără vreo taxă intrarea slobodă în Împărăția lui Dumnezeu.

#Cinșpe minute, dar pentru Dumnezeu! Spune #șîeu!