România nu este o țară de ucigași!

Caracal este România. În Caracal trăiesc români. Nu stigmatizați o regiune sau o zonă sau o țară prin prisma unui om demonizat. Este un caz izolat, dramatic, îngrozitor. Acest om, care pe fondul nevegherii, a permis unei legiuni de demoni să preia controlul ființei lui. Ne dezicem ca neam de aceste fapte, le dezaprobăm, le condamnăm, le amendăm, iar Dumnezeu le va judeca.

Condoleanțe familiei! Ne pare rău de tine, Alexandra! Ai plecat devreme dintre noi. Responsabilii să își asume erorile din sistem.

Stimați români! Nu asta e România. Aici, pe acest petec de pământ, te poți simți în siguranță. Nu bazându-te pe munți sau fortărețe sau instituții, ci prin credința în Dumnezeu. Fără protecția divină copiii sunt expuși riscurilor, proxeneților, criminalilor, accidentelor.

Iubiți părinți, am o recomandare pentru dumneavoastră. La fiecare plecare a copilului din casă, la școală, la serviciu, la facultate, cu mașina, cu trenul, cu avionul, faceți o rugăciune pentru el. Cereți ajutorul și protecția lui Dumnezeu peste îngerașii dumneavoastră! Abia în mâna Lui sunteți în siguranță.

România este o țară liniștită. Cu oameni gospodari și cu credință în Dumnezeu. Nu vă speriați! Nu intrați în panică!

Putem scoate cuiele, dar rănile rămân. Haideți să fim puternici, binecuvântând copilașii noștri, sperând la mai bine.