Adunările mai ard, Biserica niciodată!

Vedeți foarte multe știri de genul: Biserica „Betel” din Arad a ars în procent de 60-70%. Nu dragilor! Biserica nu arde, pentru că biserica este formată din pietre vii, oameni.

Clădirile mai ard, se mai aprind, se mai produc scurtcircuite, mai arde mobilierul și mai pocnesc și geamuri, dar se fac înapoi. Sunt convins că frați și surori din toată lumea vor sări în ajutorul fraților noștri de la Betel, pentru a ajuta la refacerea edificiului. Clădirile sunt doar un suport temporar unde biserica se adună periodic în prezențe Regelui.

Biserica „Betel” nu a ars. Nici un mădular al trupului lui Hristos nu a fost vătămat, că așa îngăduie Dumnezeu. Biserica dormea liniștită și acest lucru s-a întâmplat noaptea. Aceeași biserică de oameni harnici și inimoși, ajutați de noi ceilalți, vom renova sala de cult a Bisericii copiilor lui Dumnezeu.

Nu vă panicați iubiți frați de la Betel! Nu puneți prea multe întrebări! Rămâneți tari! Domnul este lângă voi, prin noi toți. Și suntem destui, cei care ne rugăm pentru dumneavoastră și vom sări în ajutor.