Coordonator vânzări viață!

Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23

Oamenii vând viață și o vând foarte scump. În primă fază te sună un tip sau o tipă la telefon, te sperie zdravăn, iar apoi vine cu soluția unei asigurări de sănătate sau viață. Nu sunt neapărat împotrivă, dar am o ofertă mult mai bună de la Liderul absolut pe platforma eternității, care se numește har prin Hristos.

Demonul de frică activează cel mai bine astăzi; un om speriat e vulnerabil, ușor de manipulat și îi poți vinde orice i-ar putea oferi o rază de speranță. Frica, deci, se vinde bine și scump: „Dacă vă îmbolnăviți, dacă vă rupeți piciorul sau gâtul, dacă muriți”. Păi oricum se va întâmpla într-o zi! Coordonator vânzări viață. Acesta este om care prestează un serviciu pentru decenii, dar Dumnezeu are alternativă pentru tine care se traduce prin etern.

Viața veșnică nu te costă nimic, pentru că L-a costat pe Dumnezeu TOTUL! A venit Domnul Hristos să moară pentru ca tu să ai viața veșnică. E un dar, iar pentru dar nu se percep taxe. Oamenii vând fărâme de viață și speranță, care nici măcar nu le aparțin și vizează daune trupești, Hristos oferă în dar viață pentru că are de unde. El este sursa și suportul vieții și are din abundență viață pentru că eternul e viu și plin de vitalitate.

Viața adevărată nu costă nimic! Surogatele sunt platite scump totdeauna și au nevoie de reclame. Viața este Hristos, iar accesarea este un dar al credinței asumate.

Voi, toţi cei însetaţi, veniţi la ape, chiar şi cel ce n-are bani! Veniţi şi cumpăraţi bucate, veniţi şi cumpăraţi vin şi lapte, fără bani şi fără plată!” Isaia 55:1

Nu e păcat să fii asigurat! Nu e nici măcar greșit, dar e de preferat și obligatoriu să ai poliță pe suflet. Asta o poate da doar Dumnezeu și e pe gratis!