Cât costă un avort? 150 de lei!

Am întrebat o doamnă responsabilă, consilier al doamnelor care merg să avorteze. Poveștile sunt multe și cutremurătoare. Sunt medici în prag de pensionare, sau pensionari care realizează grozăvia pe care au practicat-o ani de zile pentru bani. Acum au bani, dar din nefericire aceștia nu pot spăla petele de sânge de pe conștiințele dumnealor, care apasă ca și peste personajul feminin din romanul lui Dostoievski (Crimă și pedeapsă).

Avortul rămâne principala cauză a pierderii de vieți omenești, această „procedură” curmând în 2019 peste 42 de milioane de vieți, informează agenția Basilica, citând datele publicate pe siteul worldometers, care folosește informații furnizate de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS).
Conform OMS, în fiecare an se estimează în jur de 40-50 de milioane de avorturi în întreaga lume, aproximativ 125.000 de avorturi pe zi.

Numărăm morții secerați de Covid, facem statistici, ne cramponăm, ne speriem, pe bună dreptate până la un punct. Acest ucigaș nevăzut face victime, dar detașat mai multe face omul conștient, matur atunci când alege să curme o viață. Povestea doamna despre o sarcină pe care medicul a refuzat să o chilărească pentru că avea 6 luni. Intră el, berbecul(concubinul), iese după trei minute și zice concubinei: „Intră! S-a rezolvat! 500 de lei”

Dragi domnișoare, mămici tinere, nu vă dezumanizați! Nu vă compromiteți! Nu vă mânjiți sufletele și conștiințele cu sânge nevinovat! Are pământul putere să mai țină un suflet de copil pe el. Credeți-mă! I-a trebuit lui Dumnezeu o întreagă „inginerie cerească” să conceapă un om, implicând întreagă Trinitatea, iar „omul” îl rezolvă în câteva minute pentru 150 de lei. Multe trebuie sa realizezi cu banii aceea, o poșetă second-hand eventual.

Pentru unele dintre dumneavoastră acest mesaj a venit la fix. Chiar înainte de a vă prăpădi iremediabil cugetul. Nu uita! Unul dintre articolele decalogului este acesta: SĂ NU UCIZI!

Vestea bună este că astăzi, Dumnezeu te iartă, pe mâine nu am garanții!