La mulți ani #Născut din Nou!

Probabil ați intrat de multe ori pe această pagină, #Născut din Nou. Fiecare dintre voi ați avut ceva de învățat de aici. Toate materialele postate sunt pline de viață, hrănitoare și edificatoare spiritual.

Colaborez de vreo doi ani cu pagina, am postat articole, meditații de pe blogul personal #onisimbotezatu.blog, am avut predici live, pot să spun că a fost ca o oază de viață pentru mine.

Sunt multe pagini, grupuri, siteuri în mediul online, de tot felul, dar Născut din Nou se numără printre cele serioase. Nu face politică, nu defăimează, nu aduce injurii, pur și simplu s-a pus în slujba Regelui(Isus). Deasemenea Beniamin Buzduga (administratorul principal al paginii) este un om serios, îl cunosc de ceva ani pe el si familia lui, oameni de inimă, slujitori Domnului cu toată dedicarea. Deasemenea pagina interacționează cu păstori, blogeri serioși, formații de cântăreți echilibrați și alte pagini care promovează decența.

Putem contribui fiecare dintre noi cu o rugăciune pentru înaintarea Evangheliei pe această pagină, care face o slujire extraordinară, depășind bine 200.000 de abonați. Când Domnul este de partea noastră, oamenii vor vedea și vor aprecia. Ori în jungla mediatică, a platformei online, unde dacă nu ai discernământ cu greu poți selecta materiale de calitate pentru tine și familia ta, recomandăm această pagină ca o gură de oxigen pentru fiecare ins. Echipa editorială nu caută bani, nici faimă, nici fani, ci creșterea spirituală a credinciosului.

Recomand cu încredere atât vizitarea paginii, cât și distribuirea ei când un articol vă aduce un mesaj de la Dumnezeu, care poate ridica din morți un suflet doborât. Deasemenea prin actele caritabile a îmbrăcat mulți orfani și a hrănit mulți flămânzi. Iar colaborarea cu misiunea #MGM și asociația #Miros de cer a dus spre excelent slujirea Împăratului.

Succes #Beniamin Buzduga, succes #Născut din Nou, cu Dumnezeu veți face mari isprăvi!