A murit Pastor Mihai Morar

Când pleacă un păstor la cer, o turmă întreagă este zdruncinată din temelie. Practic turma aceea sunt oamenii care au fost slujiți ani de zile. Nunți, botezuri, binecuvântări, rugăciuni pentru bolnavi, înmormântări, predici istovitoare, zile de post, etc. Toate acestea atrag după ele stres, oboseală, boli, suferințe sufletești, depresii, și moarte prematură.

Adevărul este că dacă nu te rânduie Dumnezeu pentru slujba de păstor este o nebunie să râvnești la ea. Când simți susținerea divină te simți ca leul neînfricat, simți că ai alianță în cer îl simți pe Dumnezeu lângă tine, cu îngeri cu tot. Fratele Mihai a avut chemare, chiar una specială. Oamenii cu innimă mare, se sting devreme.

Fratele Morar a fost un om ales. L-am cunoscut prin 2008 la o seară de rugăciune în Elche. A avut un cuvânt bun. A slujit ca vicepreședinte al Comunității Penticostale din Spania.

Frate păstor ați lăsat în urmă mulți fii, mulți ucenici și o biserică mare. Prea timpuriu ați plecat dintre noi (56 de ani mi se pare acum o vârstă fragedă), dar Suveran pe viață și pe moarte este Dumnezeu. Nu e tragedie mare, fratele Mihai a mers la odihnă, așteptând totodată răsplătirile dumnezeiește rânduite de Împăratul pentru păstori. Ei sunt îngerii bisericilor, sunt mediatorii înaintea cerului, sunt preparatorii de hrană pentru turmă tot timpul în alertă păzind oile, oițele și mielușeii de lupi înfometați.

Am o doleanță majoră, văd nevoia acută de o armată de mijlocitori pentru păstorii sufletești ai Bisericii lui Hristos. Ei sunt tot timpul în linia întâi. Voi vă luptați cu duhuri, noi ne luptăm cu legiuni. Avem nevoie acuta de ajutor în rugăciune, de echipare cu daruri duhovnicești de putere, iar aceasta poate fi făcută de un pluton de mijlocitori maturi, devotați, sinceri și neprihăniți.

La revedere frate Mihai! Frați credincioși ai Bisericii Eben-Ezer din Castellon, fratele dumneavoastră păstor a mers înainte, vom urma și noi, că în curând începe răsplătirea sfinților.